این روزها با روی کار آمدن انواع و اقسام نرم افزارهای مختلف، دیگر صدور ژتون برای غذای کارمندان در سازمان‌های مختلف دارد محبوبیت خود را از دست می‌دهد.
زیرا صدور ژتون‌های کاغذی، علاوه بر این که به محیط زیست آسیب می‌زنند و فرآیندی اضافه را بر سازمان تحمیل می‌کنند؛ شاید کارآیی زیادی هم نداشته باشند و در صورت گم شدن یا مفقود شدن زحمات زیادی را برای کارمندان و سازمان فراهم می‌کنند.
جهان گستر پارس با زیر نظر گرفتن ریزترین رفتارهای کارمندان به فکر راه‌حلی افتاد تا این مشکل ژتون‌های کاغذی و دردسر غذا خوردن را برای کارمندان و سازمان به حداقل برساند.
و این گونه بود که نرم افزار تغذیه تحت وب جهان گستر پارس متولد شد!

نرم افزار تغذیه تحت وب چه امکاناتی در اختیار سازمان شما قرار می‌دهد؟

در نرم افزار رزرو غذا و تغذیه، شما امکانات مختلفی در خصوص رزرو غذا و دریافت غذا از سلف سرویس را خواهید داشت.
در این نرم افزار، این امکان به شما داده می شود که وعده های غذایی مختلف را به سلف سرویس های مختلف اختصاص دهید.
همچنین می توانید برای هر وعده به تعداد دلخواه غذا انتخاب کرده، غذاها را تعریف نمایید، سپس آن ها را به وعده ها و سلف سرویس ها اختصاص دهید.
برنامه غذایی هفتگی، ماهانه و سالانه را ایجاد نمایید و با استفاده از منوی الگو در کنسول درخواست ها مشخص نمایید که چه کسانی، چه وعده هایی را می توانند درخواست دهند و چه نوعی از غذا را می توانند رزرو کنند.
درنهایت بعد از اینکه رزرواسیون و فیش پرینت انجام شد، گزارش های لازم را تهیه نمایید.
گزارش ها شامل مواردی است از قبیل اینکه در هر وعده غذایی و در هر سلف سرویس، چند غذا از چه نوعی تحویل مشتریان شده است و یا چه کسانی فیش داشته اند و نگرفته اند.
همه این موارد را می توانید از طریق گزارش های کنسول تغذیه دریافت نمایید.

نرم افزار تغذیه

مزایای استفاده از نرم افزار تحت وب تغذیه جهان گستر پارس

استفاده از نرم افزار تحت وب تغذیه‌ی جهان گستر پارس امکانات بسیاری را در اختیار شما قرار می‌دهد. از جمله‌ی این امکانات عبارت‌اند از:

  1. قابلیت رزرو غذا به صورت آنلاین
  2. صرفه‌جویی در وقت کارکنان سازمان و جلوگیری از به هدر رفت زمان
  3. جلوگیری از ایجاد صف‌های طولانی برای دریافت غذا
  4. جلوگیری از سو استفاده‌ی افراد غیر مسئول از سلف سرویس سازمان برای منافع شخصی
  5. حذف هزینه‌ی چاپ ژتون کاغذی
  6. جلوگیری از رد و بدل شدن پول نقد آلوده در سلف سرویس
  7. حذف مشکلات ناشی از نداشتن پول خرد کارمندان برای تهیه‌ی ژتون
  8. حداکثر استفاده از نیروی انسانی و افزایش بهره‌وری
  9. کاهش مراجعات افراد برای رزرو غذا
  10. جلوگیری از اضافه آمدن غذا و پخت غذا با توجه به تعداد رزرو شده
  11. کاهش هزینه‌ها
  12. مدیریت کارآتر سلف سرویس غذا در سازمان‌ها