غذا

در نرم افزار تحت وب رزرو غذا و تغذیه، اولین منو، منوی غذا می باشد. همان طور که از نام آن مشخص است، با فشردن کلید افزودن می توانید عنوان غذا را اضافه نمایید. به طور مثال چلوکباب. در توضیحات غذا، می توانید آنچه را برای تهیه غذا استفاده می شود را وارد نمایید. همچنین می توانید کالری و رده چربی غذا را ذکر نمایید و یا اینکه این غذا شامل چه چیزهایی می باشد. به طور مثال، شامل ۱۶۰ گرم گوشت گوسفندی به همراه چهار مدل دورچین یا موارد دیگر. همچنین با توجه به دستورالعمل غذای سلامت سازمان ها، می توانید متوجه شوید این غذا، غذای سلامت سازمان شما می باشد یا خیر و به این ترتیب پرسنل خود را در انتخاب غذا، یاری دهید.

معرفی نرم افزار تحت وب تغذیه جهان گستر پارس

این روزها با روی کار آمدن انواع و اقسام نرم افزارهای مختلف، دیگر صدور ژتون برای غذای کارمندان در سازمان‌های مختلف دارد محبوبیت خود را از دست می‌دهد.
زیرا صدور ژتون‌های کاغذی، علاوه بر این که به محیط زیست آسیب می‌زنند و فرآیندی اضافه را بر سازمان تحمیل می‌کنند؛ شاید کارآیی زیادی هم نداشته باشند و در صورت گم شدن یا مفقود شدن زحمات زیادی را برای کارمندان و سازمان فراهم می‌کنند.
جهان گستر پارس با زیر نظر گرفتن ریزترین رفتارهای کارمندان به فکر راه‌حلی افتاد تا این مشکل ژتون‌های کاغذی و دردسر غذا خوردن را برای کارمندان و سازمان به حداقل برساند.
و این گونه بود که نرم افزار تغذیه تحت وب جهان گستر پارس متولد شد!

نرم افزار تغذیه

نرم افزار تغذیه تحت وب چه امکاناتی در اختیار سازمان شما قرار می‌دهد؟

http://cardtimeattendance.blog.ir/post/175

در نرم افزار رزرو غذا و تغذیه، شما امکانات مختلفی در خصوص رزرو غذا و دریافت غذا از سلف سرویس را خواهید داشت.
در این نرم افزار، این امکان به شما داده می شود که وعده های غذایی مختلف را به سلف سرویس های مختلف اختصاص دهید.
همچنین می توانید برای هر وعده به تعداد دلخواه غذا انتخاب کرده، غذاها را تعریف نمایید، سپس آن ها را به وعده ها و سلف سرویس ها اختصاص دهید.
برنامه غذایی هفتگی، ماهانه و سالانه را ایجاد نمایید و با استفاده از منوی الگو در کنسول درخواست ها مشخص نمایید که چه کسانی، چه وعده هایی را می توانند درخواست دهند و چه نوعی از غذا را می توانند رزرو کنند.
درنهایت بعد از اینکه رزرواسیون و فیش پرینت انجام شد، گزارش های لازم را تهیه نمایید.
گزارش ها شامل مواردی است از قبیل اینکه در هر وعده غذایی و در هر سلف سرویس، چند غذا از چه نوعی تحویل مشتریان شده است و یا چه کسانی فیش داشته اند و نگرفته اند.
همه این موارد را می توانید از طریق گزارش های کنسول تغذیه دریافت نمایید.