قیمت دستگاه حضور و غیاب کارتی

همیشه قیمت یک محصول برای کاربرانی که قصد خرید آن محصول را دارند؛ جر مهم‌ترین دغدغه‌ها به شمار می‌آید. خرید دستگاه حضور و غیاب کارتی نیز، مستثنی از این قضیه نیست.
شاید برای شما هم به عنوان مدیر یک مجموعه که در حال مطالعه این مقاله هستید؛ قیمت، مهم‌ترین عامل انتخاب باشد.
البته ما به شما حق می‌دهیم اما توصیه می‌کنیم که هیچ‌گاه کیفیت را فدای قیمت ارزان نکنید.

اگر چرخی در بازار زده باشید، حدود قیمت محصولات ایرانی و چینی دستتان آمده و تفاوت قیمت آن‌ها را هم حس کرده‌اید.
شاید تصور کنید با خرید کالای وارداتی چینی و ارزان برد کرده‌اید اما پس از مدتی می‌بینید که همان کالای ارزان، بلای جانتان شده و مجبورید با صرف هزینه‌ای دوباره و این بار بیشتر از قبل، دستگاه را عوض کنید و دستگاهی را بخرید که خدمات مطلوب و مورد نیاز شما را به سازمانتان ارائه دهد.
پس برای این که دچار این مشکل نشوید؛ یک‌بار و برای همیشه بررسی دقیقی از دستگاه‌های موجود در بازار داشته باشید و مناسب‌ترین و با کیفیت‌ترین دستگاه را انتخاب کنید که سال‌های سال برای شما کار کند نه این که با خرید دستگاهی ارزان، مجبور به صرف هزینه‌ای دوباره شوید!

با تاریخچه‌ی دستگاه حضور و غیاب کارتی آشنا شوید!

در این بخش از مقاله خالی از لطف نیست بدانید دستگاه‌های حضور و غیاب کارتی چگونه به وجود آمدند و تاریخچه‌ی مختصری را درباره‌ی آن‌ها بخوانید.
البته منظورم از تاریخچه این نیست که طوماری را پیش روی شما پهن کنم و وقتتان را بگیرم! بلکه جهت آشنایی کوچکی با این دستگاه، مطالب را عرض می‌کنم.

اولین سری از دستگاه‌های حضور و غیاب، دستگاه‌های حضور و غیاب پانچی بودند.
عملکرد این سیستم حضور و غیاب بدین شرح بود که کارتی به هر کدام از کارمندان تعلق می‌گرفت و جدولی بر روی این کارت رسم می‌شد.
در هر بار ورود و خروج کارمند به اداره، دستگاه پانچی، ساعت ورود و خروج کارمند به اداره را ثبت می‌کرد و در پایان ماه، اپراتور موظف بود با جمع بستن ساعات کار کارمند به صورت دستی –که کاری بس دشوار و مشکل بود- حقوق کارمند را محاسبه کند.
طبیعی است که این روش، وقت و هزینه‌ی بسیاری را می‌طلبید و احتمال خطا نیز در آن بسیار زیاد بود. بنابراین پس از مدتی نسل دستگاه‌های پانچی برچیده شد و نوع جدیدی از دستگاه‌های حضور و غیاب به بازار آمد که بعدها با نام دستگاه‌های حضور و غیاب کارتی شناخته شد.

در این دستگاه ورود و خروج، کارتی به هر کدام از کارمندان تعلق می‌گرفت و با زدن کارت بر روی دستگاه مخصوصی، بارکدی به دستگاه انتقال می‌یافت و ساعت ورود و خروج شخص را ثبت می‌نمود.
این بارکدها بعدا وارد نرم‌افزار حضور و غیاب می‌شدند و برای محاسبه‌ی حقوق و اضافه‌کاری مورد پردازش و بررسی قرار می‌گرفتند.
جالب است بدانید در ابتدا، برای برنامه‌ریزی دستگاه‌های حضور و غیاب کارتی از سیستم عامل DOS استفاده می‌شد و این سیستم عامل انعطاف بسیار کمی داشت و اطلاعات محدودی را در اختیار مدیران قرار می‌داد.
اما امروزه برای برنامه‌ریزی این دستگاه‌ها از سیستم عامل ویندوز استفاده می‌شود و این سیستم عامل انعطاف بالایی دارد و با توجه به برنامه ریزی مختص به هر شرکت، می‌تواند هرگونه اطلاعاتی را در اختیار مدیر سازمان بگذارد.

http://cardtimeattendance.blog.ir/post/184